конференция

Фермер спестява 25% от разходите си. Как? Макс Шулман от Копа-Коджека разчита на новите технологиите

Макс Шулман е представител на Копа-Коджека и фермер от Финландия. Как се прави земеделие в най-мразовитата държава и каква роля имат технологиите? Отговорите на тези въпроси разбираме от самия него, който взе участие в Четвъртата AgriOutlook конференция в Брюксел. 

На 22-23 ноември се провежда Конференция Възможности и предизвикателства за развитие на растителните протеини в ЕС

Конференция "Възможности и предизвикателства за развитие на растителните протеини в ЕС"  ще се проведе на 22-23 във Виена, Австрия.

Събитието е организирано от австрийския министър на устойчивостта и туризма Елизабет Кьостингер и еврокомисаря по земеделие и развитие на селските райони Фил Хоган,.

Mеждународна конференция на тема : "Настояще и бъдеще на системите за съвети в земеделието и тяхната роля за внедряване на иновациите"

На 21 ноември 2018 г. от 13.30 в Гранд хотел „София“ ще се проведе международна конференция на тема: „Настояще и бъдеще на системите за съвети в земеделието и тяхната роля за внедряване на иновациите“ организирана от Национална служба за съвети в земеделието.

Целта на Конференцията е да се обменят широк кръг от знания, опит и идеи от участниците и да се обсъдят възможностите за развитие на консултантските услуги в областта на земеделието през новия програмен период 2021-2027 г.